TRASTORNS DE L’ALIMENTACIÓ

Els trastorns alimentaris son molt més que una moda o malaltia nutricional doncs les persones que els pateixen solen convertir-se en malalts crònics, i a conferir una relació especial i complicada amb el menjar. Dins d’aquests trastorns hem d’incloure l’anorèxia, la bulímia, la vigorèxia, l’afartament…

pie de mujer en báscula
 • Quan apareix? Quins són els símptomes?

  Quan la vida gira entorn a la bàscula, les  dietes,  les calories,  les restriccions… Quan la  relació entre el cos i el menjar condiciona l’estat d’ànim, les relacions socials i la pròpia autoimatge.

 • Fins on arriba? A qui li passa?

  Generalment te inici entre la població adolescent però també entre els adults. Sovint parlem de trastorn crònic amb un alt risc de mortalitat per les complicacions orgàniques i psicològiques que poden sorgir.

 • Objectiu de la teràpia:

  Oferim un tractament integral i multidisciplinar en col·laboració amb nutricionista, psiquiatra, família, escola, amistats i/o parella… Tractarem aquells casos de gravetat lleu o moderada que no requereixen un internament.

  Prioritzarem la reestructuració de pensaments negatius, la distorsió corporal, la autoestima, les angoixes i el desgast familiar ja sigui a nivell individual o en grup.